| ZártOsztály | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lilus Ó nagy Jedi mester
Hozzászólások száma : 151 Csatlakozás ideje : 2011. Mar. 12.
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 23, 2011 9:42 am | |
| De most meddig tart ez Eszti? És miért? | |
|
| |
DarkAngel Jedi Lovag
Hozzászólások száma : 70 Csatlakozás ideje : 2011. Mar. 15.
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 23, 2011 9:32 am | |
| Úúú csajszikáim, új avák? Dórikám nagyon cukker az avád, bár a másik tré fórumról való vagy ott is az egy csajnak... Ja, tényleg nem is meséltem, anyám. Hát most ugye nálunk megy a botrány, de én továbbra is lakat alatt vagyok, meg ha meglátnak akkor ilyen igen érdekes fejjel néznek rám. NEm tudom miért. Annyi azonban vígasztal, hogy tesóm is ugyanebben van, ámbár mostmár ő is rühell engem, ojjé, itthon kábé mindenki utál, a külvilágba meg nem mehetek mert anyám hoz visz. -.- | |
|
| |
Lilus Ó nagy Jedi mester
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 23, 2011 9:27 am | |
| Tied sem semmi^^ | |
|
| |
CaraMara Ó nagy Jedi mester
Hozzászólások száma : 48 Csatlakozás ideje : 2011. Mar. 16.
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 23, 2011 9:26 am | |
| Jaj de cuki avad lett Igen bizony Zsóka most hívott, hogy buszon van Nemsokára megyek ki elé | |
|
| |
Lilus Ó nagy Jedi mester
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 23, 2011 9:07 am | |
| *kapkodja a fejét* Juuuuuj, Zsóka, és hozzám mikor jösz? Már voltál Esztiéknél, most mész Dórihoz Szia Dóri nagy nagy gratu a dogákhoz ügyes vagy nem baj, mi se voltunk aktívak sajnos | |
|
| |
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 23, 2011 9:04 am | |
| Sziasztoook! Juuuuuj, hazaértem *.* már tegnap kitakarítottam, elpakoltam annyira de annyira lázban égtem Zsóka miatt *.* mostanában írtam vagy hat tz-t ebből mind ötös lett, de cicák, ti ittátok meg a levét hisz nem jártam erre pofátlan rég | |
|
| |
Cyruslilith Mod néni
Hozzászólások száma : 88 Csatlakozás ideje : 2011. Mar. 12.
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 23, 2011 9:02 am | |
| Csak egy háeszre ugrom be.... sziasztok drágáim Eszti, tényleg veled mi a helyzet? Anyud enged már? Hiányzol Képzeljétek most megyek Dórihoz, ma nála alszom, de feljövünk mondtam neki Szóval most tépek is felé Sziasztok! | |
|
| |
Lilus Ó nagy Jedi mester
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 23, 2011 8:42 am | |
| Igen nem nagyon. Zsóka beteg volt, nem tudom azt hiszem ma már jön, én meg hát nézelődttem felfele, de én voltam az utcsó háesz író, úgyhogy nem nagyon írogattam. Amúgy szia | |
|
| |
DarkAngel Jedi Lovag
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 23, 2011 8:37 am | |
| Halihó! Bocsi hogy eddig nem írtam, én hát hogy is mondjam, a gépem behalt, és nem volt xp cédém, aztán végigjártam a fél világot de egy se ment, és el kellett vinnem szervízbe egy rakás pénzembe került mire megoldották, de tegnap végre elhoztam és jó volt Csak már nem volt erőm beírni Hogy vagytok? Ti se nagyon voltatok, ahogy látom... | |
|
| |
Lilus Ó nagy Jedi mester
| Tárgy: Re: ZártOsztály Pént. Márc. 18, 2011 7:15 am | |
| Sziasztok! Dóri, Zsóka, ti gondolom fagyisztok még Egy óráája beszéltünk Eszti esetleg? | |
|
| |
Cyruslilith Mod néni
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 11:41 am | |
| Cara, nincs fészem, ha nem felejtetted volna el.... de mindegy, odamegyek a sulid elé, és majdcsak összefutunk Szia Krisztike! De édes volt az az esemes *.* | |
|
| |
Lilus Ó nagy Jedi mester
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 11:39 am | |
| Na.. megjöttem Eszti, jobban vagy már? Zsóka, épségben hazaértél? | |
|
| |
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 11:38 am | |
| Én negyvenkor xDD Szóval dél jó? írd meg még gyorsan majd fészről, mert mennem kell, és az mobilról van Jött öcsém, hogy kell a gép szóval... Dórika megy aludni Még ha vissza tudom szerezni a gépet talán... Sziasztok! | |
|
| |
Cyruslilith Mod néni
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 11:36 am | |
| Akkor Krisztike azért van úgy eltűnedezve Jöhetne már felénk is nézhetne, habár kaptam tőle szép esemest, hogy elkellett szaladnia, no meg telózik veled azért tűnt el, és hogy adjam át sok pusziját Dóri, oké, holnap hánykor? Nekem rövid napom van Fél délre végzem, te? | |
|
| |
DarkAngel Jedi Lovag
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 11:34 am | |
| Igen, sajnos minden sztornó.... Menjetek Zsókucival | |
|
| |
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 11:32 am | |
| Esztike! Pedig tudod úgy volt, holnap megyünk fagyizni az is sztornó akkor? Áh, vidítsuk fel Eszterkénket Zsóka, akkor nem lenne kedved velem eljönni? | |
|
| |
DarkAngel Jedi Lovag
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 11:30 am | |
| Nyugodt vagyok. Az előbb telóztam fél órát Krisztivel, felhívott, mondta, hogy olvasta fórumon de nem akart itt mindeki előtt kiakadni, és ezért privát, személyes lélek öntést kaptam ajj nagyon jól esett azóta tök nyugodt vagyok, behoztam annyi kaját, amennyi holnapig elég, mert nem megyek ki innen (már megfürödtem ) | |
|
| |
Cyruslilith Mod néni
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 11:28 am | |
| Esztim, nyugodj meg NEm tehetsz ellene semmit . Uhh, tényleg? Az nem jó xDD nekem spec a fél életem a gépen van szóval... Tesód nem engedném ide xDDD A házba se mondjuk... de mindegy XD | |
|
| |
DarkAngel Jedi Lovag
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 11:27 am | |
| Ehh.... csak azért nem mivel, kábé én teszem nekik rendbe, szóval... xDD Tesóm napi ötször gajra vágná, ha nem lennék, de tényleg. Egyszer megformázott mindent, azt hittem agybajt kapok xDD. Anyám most tesóval ordít, hogy megbukom, de ebben az a ciki ha kimegyek egyből elhallgat, neki még ezt is szabad.... | |
|
| |
Cyruslilith Mod néni
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 10:51 am | |
| Jaj Eszti Még jó, hogy a géptől nem tiltottak el. Úgy szercsizlek <3 drágám majd találkozunk | |
|
| |
DarkAngel Jedi Lovag
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 10:44 am | |
| Cicám, nem hiszem hogy tudunk Anyám fog hozni vinni a suliba meg haza, hogy ne kószáljak, hamár rágalmazom a tesómat... hiába borult most ki a bili, hogy megbukott, nem direkt bosszú miatt volt csak elmentem vécére, és anyu pont leült megnézni a méljeit, és melyiket nyitja meg? No persze hogy azt. Most az a szlogen, hogy a nagyapa is megbukott. És hogy én nyughassak hisz szégyen vagyok be se jutok.... Sajnálom | |
|
| |
Cyruslilith Mod néni
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 10:42 am | |
| Dóri, ja te tényleg Eszti barátnője vagy XDD mondom honnan ismered te a Kittyt? XDDD De mostmár világos Drágaságom nem kell a bosszú attól te nem leszel jobb hidd el Én így is szeretlek és majd ha lehullik a lakat a börtönödről találkozunk, holnap áll? Hogy? Mikor? | |
|
| |
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 10:39 am | |
| Juuuuuj nem erre akartam visszajönni Eszti, sajnálom, főleg, hogy ismerem Kittyt Velem is ki akart már szúrni, de nem tudott, hisz már fel voltam rá készülve, de szegény Zsókám Nehéz ügy ha az ember nem készül a Kittytragédiára ... Sajnálom babáim | |
|
| |
DarkAngel Jedi Lovag
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 10:32 am | |
| Tesóm? Abban hogy egyetemista. Anyám szerint én sosem leszek az.... és mivel nálunk már évezredek óta mindenki egyetemre járt cinkes lenne, de én akarok az lenni és jók az eredményeim... nem értem miért nem bízik bennem. Arról még persze nem tud, hogy tesóm már megbukott most a vizsgán... az van fakítva, hogy kettes lett, noha lehet szemét leszek, és bemártom, vagycsak véletlen nem zárom be az oldalát, amit jószívűen mindig itthagym hogy nézhessem, illetve figyeljem nem-e jön valami üzenet. De ha lelépek akkor lépjek ki nehogy anyu megtudja... Ezért lehet úgyhagyom véletlenül... | |
|
| |
Cyruslilith Mod néni
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 10:29 am | |
| Jaj, Esztim Ne rösteld, tesód hibája volt arról meg nem tehetsz, hogy őneki az úri szeszélye hazajövetelt diktált Juj de miért? Tesód miben jobb mint te? Ez nem fair... Szegénykém Azért valahogy talizzunk holnap, nem élném túl, ha nem beszélhetnénk személyesen | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: ZártOsztály | |
| |
|
| |
| ZártOsztály | |
|