| ZártOsztály | |
|
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
DarkAngel Jedi Lovag
Hozzászólások száma : 70 Csatlakozás ideje : 2011. Mar. 15.
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 9:58 am | |
| Zsóka, tényleg röstellem a dolgot Az az igazság, hogy itt áll a bál, anyuék hazajöttek és miután megmondtam anyámnak hogy viselkedett tesóm, még nekem esett, hogy az én hibám, hisz megmondta, hogy tesóm itthonlétekor ne hozzak vendéget. (Tesóm havi egyszer jött haza múlthéten volt ki sejtette hogy most is jön? ) mindegy szóval most én vagyok a fekete bárányka, tesóm a jó kislány, úgyhogy csak suliba mehetek, és ennyi. Sajnálom a dolgot | |
|
| |
Cyruslilith Mod néni
Hozzászólások száma : 88 Csatlakozás ideje : 2011. Mar. 12.
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 9:55 am | |
| ESZTIII!!!! Miután a buszon megkaptam az smsed annyira vártam már, hogy nethez érjek... annyira rossz volt, de nyugodjál meg, nem te vagy a hibás szeretlek drága Anyumnak elmeséltem ő sem értette tesód kirohanását ellenem, de azt mondta akkor én hívjalak téged, sőt miután meegmutattam az smst azt írta, hogy a napokban hívjalak meg megint Rendes lánynak tart szóval ... Eljösz a napokban? | |
|
| |
DarkAngel Jedi Lovag
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 9:52 am | |
| Babáim Zsóka hazament.... tesómnak sikerült vérig sértenie, így elrohant.... Most engem is utál az biztos Jajj miért kellett elkezdenie neki mondani hogy de kis suttyó?? Persze mostmár tesóm csendben van meg micsoda lányozik... miután nem voltam hajlandó ezután szóbaállni vele, sőt .... Zsókám ha feljösz ne haragudj, iszonytatosan bunkónak érzem magamat Nálatok minden jó volt nálam meg ez.... azt hittem Kitty nem lesz otthon és mégis... olyan mérges szomorú vagyok most | |
|
| |
Lilus Ó nagy Jedi mester
Hozzászólások száma : 151 Csatlakozás ideje : 2011. Mar. 12.
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 9:48 am | |
| Esztikém, mi ez az uralom? Engedd oda Zsókát is! | |
|
| |
DarkAngel Jedi Lovag
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 8:24 am | |
| Hát gyere te is ide Bár már csak a földön van hely... Meg anyu lehet nem engedné... Zsókát is nehezen kuncsorogtam ki, meg azt hogy ketten legyetek itt egyszerre áh az neki már tömeg XDDD Zsókicám tudna mesélni *Zsóka betoppan* Sziasztok, végre én is megszólalhatok, azaz sikerült Eszterkét lelőnöm pár percre valahogy Imádat van ám csajszik, de Eszti, mivel nem voltam hajlandó bejelentkezni nem enged ide >.< *Zsóka elfut* | |
|
| |
CaraMara Ó nagy Jedi mester
Hozzászólások száma : 48 Csatlakozás ideje : 2011. Mar. 16.
| |
| |
DarkAngel Jedi Lovag
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 8:20 am | |
| Sziasztok!!!! Ha már ily kedvesen kibeszéltek bennünket akkor már feltoljuk a képünk Amúgy Zsókára meg szólj rá Krisztike, mert nem engedi, hogy őhozzá menjünk be, mert én nem vagyok mod ő meg igen Ez olyan nem fair! *hisztizik* | |
|
| |
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 8:18 am | |
| Szia Kriszti! Ti mentek szombaton? Mi nem hálistennek Zsókával képzeld összefutottunk a városban, mármint egy buszmegállóban látott egy fész képen és megismert Meg Esztivel volt... mondták, hogy ma megy Esztihez, úgy majd most körül és jönnek fel Remélem ők is nemsokárra előkerülnek Írtó jó volt ma :'D itt nem esik hál istennek, bár szerintem jön még ide | |
|
| |
Lilus Ó nagy Jedi mester
| Tárgy: Re: ZártOsztály Csüt. Márc. 17, 2011 8:15 am | |
| Halihó!!! Hát csajszik, én bőrig áztam. Az egészben a legtutibb, hogy a szemüvegem is elázott, így nem láttam semmit. Rájöttem, viszont, hogy nagyon béna neve van a topicnak és hát zártosztály lett nem csak az elmeállapotomra, hanem a zártságra is utal Nem tudom kinél vagytok vagy hol, de remélem errefele, bár Zsóka, lehet, hogy nem ér rá. Dóri? Eszti? | |
|
| |
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 1:08 pm | |
| Öhm, Zsóka, ha hívhatlak így, jelenleg nem tudom a nicked holnap délután nem érek rá Sajnos. Eszti, már untam, hogy nyaggatsz ezért feljöttem De csak a te kedvedért! Kriszti, mesterem! ez tetszik ^^ Kriszti, Mamám arra lakik képzeld szóval két hét múlva megyek arra Tali? | |
|
| |
Lilus Ó nagy Jedi mester
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 1:04 pm | |
| Ó szóval itt mindenki ismeri egymást? És mindenki arra van? Dóri, majd egyszer gyere el szolnok fele is^^ a többiekkel Zsóka, akkor délután egyedül malmozom? | |
|
| |
DarkAngel Jedi Lovag
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 1:01 pm | |
| | |
|
| |
Lilus Ó nagy Jedi mester
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 12:57 pm | |
| Szia Dóri Igen, zártkörű dolgot akarunk csinálni, de még talán egy tagot bevehetünk, mert csak tetszik a tanítvány ötlet szóval engem Krisztizhetsz Te vagy az utolsó ember | |
|
| |
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 12:54 pm | |
| Sziasztok! Hogy vagytok? Zavarhatlak titeket? Csak dumcsizni szeretnék, amúgy Dóri vagyok És kérlek hívjatok Dórinak Visszaolvasva, látom, hogy ti vagytok a bűbájos boszorkák lehetek a tanítványotok, vagy nagyon tolakodom? | |
|
| |
Lilus Ó nagy Jedi mester
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 12:46 pm | |
| Oké Zsókám ^^ Akkor Esztién | |
|
| |
Cyruslilith Mod néni
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 12:42 pm | |
| Krisztikém oké, senki más nem hívhat engem Zsókának, téged Krisztinek vagy Lilcsónak! De Esztit sem Igaz hogy csak mi vagyunk itt De az egész oldal a mienk Oké, fél hétkor hívunk Viszont anyu szólt, hogy ne menjen két gép Szóval Eszti marad, mert mert csak szóval én lelépek, de írok Esztijén | |
|
| |
Lilus Ó nagy Jedi mester
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 12:39 pm | |
| | |
|
| |
DarkAngel Jedi Lovag
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 12:32 pm | |
| Kriszti, nem hagyunk ki! Elment a net De ezt telóban mondtam is ha nem figyelted volna a mobilnetem meg otthon hagytam XDDD Zsókánál meg hát ilyen órás netelmenések vannak néha sajnos De hiányoztál baba, azért hívtunk Holnap reggeli ébresztés? Okééé yeahhh, ne feledd ! Hánykor akarsz kelni drága? | |
|
| |
Lilus Ó nagy Jedi mester
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 12:30 pm | |
| De tudjátok mit csajok? Ha valaki jön még, azt nem fogadjuk be jó? Mámrint azoknak a nicknevünk a nevünk jó? Mi leszünk a bűbájos boszik Zsókám, te meg csak maradjál, magadnak No meg Esztikének Ott ültök együtt, engem meg szépen elfelejtetek, jóóóóvan Bár az előbb hogy felhívtatok az tetszett *.* Felhívhatnátok reggel ébresztés... | |
|
| |
Cyruslilith Mod néni
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 12:27 pm | |
| Eszti, nem kéne ám mindent elmondanod rólam, mert kimoderálom ^^" Krisztih, neked nincs már mentség, és eskü ha lezsófikázol akkor megverlek, ha már nem Cyr akkor meg Zsóka, vagy Zsófi megköszönném | |
|
| |
DarkAngel Jedi Lovag
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 12:23 pm | |
| Zsófi éppen belehalt a zuhany alá xDDD Legalábbis alszik vagy nem tudom^^ de kiordított, hogy mindjá felmászik, mert a gépe biz itt van mellettem Laza... Amúgy Pocahontast néztünk és ajj annyira gagyi... Zsókám imádja :DD | |
|
| |
Lilus Ó nagy Jedi mester
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 12:21 pm | |
| Jaj, De eltűntem xDDDD Ti itt lézengtek még? Ja, és Zsófi, mielőtt azt akarod, hogy le Zsófikázzalak, mondom, hogy ne nyaggas, torrent megy szal lehet lassul a netem XDDD | |
|
| |
Cyruslilith Mod néni
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 9:20 am | |
| Az én szobámat, ha kimered adni Endzsí eskü a földön alszol xDDDD Amúgy rózsaszín és tele van cuki kis poszterekkel, meg matricákkal, meg még a gépem is rózsaszín igen tudom! Meg ne szólalj... | |
|
| |
Lilus Ó nagy Jedi mester
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 9:16 am | |
| Szia Endzsí! Mesélj Milyen Lilith szobája? XD Még sosem jártam felé Kár... Ajj látni akarlak titeket már, de tényleg! Olyan csudálatos nektek : DD | |
|
| |
DarkAngel Jedi Lovag
| Tárgy: Re: ZártOsztály Szer. Márc. 16, 2011 9:05 am | |
| Halihó! Na megjöttem, hosszú és viszontagságos utamról Holnap mivel én is ide járok suliba, Lilithtől megyek Hoztam laptopot, holnap iskolába is am is vittem volna Prezentáció miatt akkor már hozom ide is Lilith drága meg volt oly rrendes, hogy felengedett a netükre XDDDD De miért ne mutassa meg milyen modnak lenni? Ajjjj kíváncsi lettem volna De úgysem erőltetném rád Kriszti, elég egy mod is de tényleg. Én még rosszalkodhatok legalább Amúgy itt ül mellettem Lilith, a gépével XDDD szerk.: Nem nem akarok mod lenni határozottan túl sok a gomb, amin eltévednék xDDDD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: ZártOsztály | |
| |
|
| |
| ZártOsztály | |
|